Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 15:07

Лікарі: Шеннон Бріггз повністю здоровий

Керівництво спортивної комісії штату Нью-Джерсі (США), під егідою якої 2 червня відбувся поєдинок чемпіона WBO у важкій вазі Шеннона Бріггза і російського боксера Султана Ібрагімова, обнародувало спеціальну заяву щодо здоров"я американця перед боєм і безпосередньо після його закінчення.
 
Нагадаємо, що на післяматчевій прес-конференції Бріггз заявив, що він так і не вилікувався від пневмонії і продовжував приймати ліки, проте був вимушений вийти на бій, оскільки інакше його чекав позов до суду. Однак представники комісії поставили ці заяви боксера під сумнів.
 
За словами помічника прокурора штату Ніка Лембо, комісія була повністю обізнана про ті проблеми зі здоров"ям і причини, що існували у спортмена, і через які був відкладений його поєдинок з Ібрагімовим в березні цього року. У зв"язку з цим голова комісії Ларрі Хаззард спеціально доручив лікареві Майклу Келлі вивчити всі медичні довідки, подані Бріггсом при ліцензуванні, а також провести медичні тести перед і після матчу.
 
"Легені Бріггза були перевірені до поєдинку і після нього. Шеннон був допущений до бою доктором Келлі. Лікар не знайшов жодної причини, по якій боксер потребував би медичної допомоги після поєдинку", - заявив Хаззард. У комісії не було ніяких причин сумніватися в тому, що Бріггз міг вийти на ринг цього вечора. Доктор Келлі особисто ухвалював рішення про те, виходити боксерові на ринг чи ні, і у мене немає абсолютно ніяких причин ставити під сумнів його рішення". - повідомляє сайт www.sport-express.ru
 

Зараз ви читаєте новину «Лікарі: Шеннон Бріггз повністю здоровий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути