Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 01:23

Ліга Європи. "МЮ" насилу дотиснув "Андерлехт", Малиновський залишає турнір: результати матчів-відповідей чвертьфіналу

Ліга Європи. "МЮ" насилу дотиснув "Андерлехт", Малиновський залишає турнір: результати матчів-відповідей чвертьфіналу
Моуріньо не без зусиль пройшов у півфінал ЛЄ. Фото з інтернету

Відбулися чвертьфінальні матчі-відповіді Ліги Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" втратив перемогу у Лізі Європи: всі результати дня

"Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньйо вдома приймав "Андерлехт". Зустріч на "Олд Траффорд" завершилася перемогою господарів у додатковій час з рахунком 2:1. Основний час зустрічі завершився внічию 1:1. На гол Генріха Мхітаряна в першому таймі бельгійці відповіли точним ударом Софьяна Ханні. А в додатковий час перемогу манкуніанцям приніс Маркус Рашфорд. Перша зустріч завершилася внічию з рахунком 1:1. "Манчестер Юнайтед" вийшов у півфінал Ліги Європи, а "Андерлехт" турнір залишив.

У Бельгії зустрічалися "Генк" українця Руслана Малиновського та іспанська "Сельта". Матч завершився внічию, 1:1. "Сельта" вийшла вперед на 63-й хвилині, коли точним ударом відзначився Піоне Сісто. На 67-й хвилині "Генк" зумів відігратися - гол забив Леандро Троссард. Руслан Малиновський вийшов зі стартових секунд і був замінений на 72-й хвилині. У першому матчі "Сельта" обіграла "Генк" з рахунком 3:2. Іспанський клуб в результаті став півфіналістом турніру.

Німецький "Шальке-04" приймав на своєму полі нідерландський "Аякс". Зустріч завершилася перемогою господарів з рахунком 3:2 після додаткового часу. Основний час матчу завершився з рахунком 2:0 на користь німців, за яких відзначилися Леон Горетцка і Гвідо Бургшталлер. У додатковий час "Шальке" забив ще один м'яч, коли відзначився Даніель Каліджіурі. Однак "Аякс" в час, що залишився відповів двома м'ячами. За голландців відзначилися Нік Віргівер і Амін Юнес. З 80-ї хвилини "Аякс" грав удесятьох після вилучення Йоель Велтмана. Український хавбек "Шальке" Євген Коноплянка навіть не потрапив до заявки на матч. Перша зустріч завершилася перемогою "Аякса" з рахунком 2:0. Голландці в результаті пробилися в півфінал Ліги Європи, а "Шальке" турнір залишив.

У парі "Бешикташ" - "Ліон" півфіналіст визначився тільки в серії пенальті. У першому матчі тиждень тому "Ліон" на своєму полі переміг 2:1. У матчі відповіді з таким самим рахунком в основний час виграв "Бешикташ". На 27-й хвилині Андерсон Таліска вивів турецьку команду вперед. На 34-й хвилині Олександр Ляказетт рахунок зрівняв. На 58-й хвилині Таліска оформив дубль. У екстратаймі рахунок не змінився. А в серії пенальті більш вдалими були футболісти "Ліона", які і вийшли в півфінал Ліги Європи.

Результати матчів:

"Бешикташ" - "Ліон" - 2:1 (6:7, пен) (перший матч - 1:2)
Голи: Таліска, 27, 58 - Ляказетт, 34

"Генк" - "Сельта" - 1:1 (перший матч - 2:3)
Голи: Троссард, 67 - Систо, 63

"Шальке" - "Аякс" - 3:2 (перший матч - 0:2)
Голи: Горетцка, 53, Бюргшталлер, 56, Даніель Каліджурі, 101 - Віргевер, 111, Юнес, 120

"Манчестер Юнайтед" - "Андерлехт" - 2:1 (перший матч - 1:1)
Голи: Мхітарян, 10, Решфорд, 107 - Ханни, 32

Учасниками стадії півфіналу стали "Сельта", "Аякс", "Манчестер Юнайтед" і "Ліон". Жеребкування півфінальних пар відбудеться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "МЮ" насилу дотиснув "Андерлехт", Малиновський залишає турнір: результати матчів-відповідей чвертьфіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути