Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2009 08:18

Ліга чемпіонів. Перші матчі чвертьфіналу (ВІДЕО)
6

"Арсенал" ледве врятувався від поразки

У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Вільярреал" на своєму полі зіграв унічию з лондонським "Арсеналом" - 1:1.

Господарі вийшли вперед вже на 10-ій хвилині зустрічі. Капітан "Вільярреала" Сенна зважився на дальній удар метрів з 30-ти, м"яч залетів чітко в праву дев"ятку, Альмунья врятувати команду від голу не зумів.

Крапку в матчі на 66-ій хвилині зустрічі поставив форвард "канонірів" Еммануель Адебайор. Сеск видав хорошу передачу на лінію штрафної, де знаходився Адебайор, який прийнявши м"яч на груди, в падінні через себе послав снаряд у нижній кут воріт.

"Арсенал" отримав для себе непоганий результат напередодні матчу-відповіді, який відбудеться вже наступного тижня в середу, 15 квітня.




МЮ та "Порту" не визначили сильнішого

У першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" зіграв унічию з "Порту" - 2:2.

Програючи по ходу зустрічі манкуніанці змогли переламати хід поєдинку і вийти вперед, проте втримати переможний рахунок їм все-таки не вдалося.

Вже на 4-ій хвилині матчу футболісти "Порту" змогли розмочити ворота Ван дер Сара. Роналду втратив м"яч поблизу штрафної, м"яч швидко дійшов до Родрігеса, той миттєво перемістився у центр від захисника і відмінним ударом пробив у нижній дальній кут комір МЮ.

Манкуніанці відповіли через 12 хвилин і зробили це не без допомоги гравців "Порту". Бруну Алвеш не дивлячись вирішив віддати пас назад на воротаря, м"яч підхопив Руні, який без зайвих зусиль переграв один в один Елтона.

На 86-ій хвилині зустрічі господарям вдалося вийти вперед. Карлос Тевес, який вийшов на заміну, замкнув на ближній штанзі передачу п"ятою Уейна Руні.

Проте майже через 3 хвилини "Порту" рахунок зрівняв. Лопес подав справа в штрафну, захисники МЮ не втримали у штрафній Маріану Гонсалеса, який відправив м"яч над Ван дер Саром, який вийшов з воріт.

Матч-відповідь відбудеться наступного тижня в середу, 15 квітня.



livesport.ru, telesport.ru, bbc.co.uk, liveresult.ru
Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. Перші матчі чвертьфіналу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути