Ексклюзиви
вівторок, 10 березня 2009 08:52

Ліга Чемпіонів. Анонс сьогоднішніх матчів 1/8 фіналу

Ліга Чемпіонів. Анонс сьогоднішніх матчів 1/8 фіналу
Увечері вісім команд зіграють матчі-відповіді 1/8 фіналу. В одному з найцікавіших протистоянь "Ліверпуль" на "Енфілд Роуд" прийматиме іспанський "Реал". Два тижні тому на "Сантьяго Бернабеу" англійці святкували перемогу завдяки єдиному м"ячу Йоссі Бенаюна. Втім, цього вівторка півзахисник збірної Ізраїлю не зможе допомогти команді, оскільки напередодні під час тренування зазнав травми і вибув на два тижні. Під питанням участь у грі й Фернандо Торреса. Хоча наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес сподівається на вихід іспанського форварда бодай на кілька хвилин.

У стані ж "Реалу" без особливих кадрових втрат. А серед підопічних Хуанде Рамоса панує легкий оптимізм. Команда має непогані шанси потрапити до наступного раунду, запевняє капітан "вершкових" Рауль.

Рауль, гравець ФК "Реал": "Ми маємо чітке бачення того, що треба робити, а саме - забити два м`ячі. Ми рішуче налаштовані перемогти і вийти до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Поки шанси залишаються, ми маємо намір ними скористатися."

Вочевидь "Реал" усі свої сили кинув на матч із "Ліверпулем", принаймні в останньому турі Прим"єр-ліги "королівський клуб" спромігся лише на нічию у принциповому мадридському дербі з "Атлетіко". Натомість "мерсісайдці" обіграли "Сандерленд" – 2:0.

Має перевагу в один гол перед матчем-відповіддю ще одна англійська команда. Щоправда, "Челсі" у першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів забили "Ювентусу" в Лондоні на "Стемфорд Брідж". Тепер "стара сеньйора" має виправляти становище в Турині. Аби вирвати перемогу в свого колишнього клубу, Клаудіо Раньєрі готовий застосувати навіть нетрадиційні тренерські прийоми. Головний наставник "Юве" закликав уболівальників… залякати "Челсі"

Клаудіо Раньєрі, головний тренер ФК "Ювентус": "На нас очікує надважкий поєдинок, в якому необхідно продемонструвати свою найкращу гру. Але ми дуже розраховуємо на фанатів. Гучна підтримка трибун у зустрічах з англійськими командами, як правило, має вирішальне значення".

За "Ювентус" не зіграє півзахисник Мохамеда Сіссоко, який зламав ступню в останньому турі в поєдинку проти "Торіно". Також під питанням участь у грі хавбека Марко Маркьонні. У той самий час захисники Нікола Легроттальї та Зденек Григера відновилися від травм і готові вийти на поле.

Щодо "Челсі", то за лондонців не зіграє французький форвард Ніколя Анелька. Натомість наставник "аристократів" Гус Хіддінк може розраховувати на ганського півзахисника Майкла Ессьєна, який залікував травму коліна та повернувся після піврічної перерви.

"Панатінайкос" мріє пройти хоча б одне коло плей-офф Ліги чемпіонів вперше з 1996 року! Але для цього грекам необхідно добре провести свій матч-відповідь проти іспанського "Вільяреалу". Перша зустріч в Іспанії на "Ель-Мадрігал", нагадаємо, завершилась вигідною для "Панатінайкоса" результативною нічиєю – 1:1. У сьогоднішньому поєдинку в Афінах "Пао" доведеться обійтися без захисника Іоанніса Гумаса, в якого перебір жовтих карток.

І немає жодної інтриги в матчі четвертої пари, яка зіграє в Мюнхені. Тут вдруге зустрінуться "Баварія" та лісабонський "Спортинг". Навряд чи португальцям вдасться відіграти у "Баварії" дефіцит у п"ять м"ячів, а саме стільки в гостьовій зустрічі на "Жозе Алваладе" німці закинули у ворота господарів, не пропустивши жодного.

Ліга Чемпіонів 08/09. Плей-офф. 1/8 фіналу. Матчі відповіді. День 1


Ліверпуль - Реал

10.03, 21:45
Ювентус - Челсі 10.03, 21:45
Панатінаїкос - Вільяреал 10.03, 21:45
Баварія - Спортинг 10.03, 21:45

sportanalytic.com, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Анонс сьогоднішніх матчів 1/8 фіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути