середа, 05 серпня 2020 09:29

Лідер "Аталанти" застав дружину в ліжку з іншим чоловіком

Лідер "Аталанти" застав дружину в ліжку з іншим чоловіком
Йосип Ілічич із дружиною. Фото: Іnstagram

Одноклубник українця Руслана Малиновського по "Аталанті" Йосип Ілічич може завершити кар'єру через психологічні проблеми, пов'язані зі зрадою дружини. І це тоді, коли нинішній сезон був кращим у кар'єрі 32-річного словенця - він забив 21 м'яч і зробив 9 результативних передач.

Спершу причиною серйозного психічного розладу Йосипа Ілічича називали його страх смерті через ситуацію з коронавірусом. Однак тепер розкрилася ще одна причина проблем відомого балканського футболіста.

Як виявилося, він з'їздив з Італії додому в Словенію, щоби зробити дружині сюрприз, але застав її вдома в ліжку з іншим чоловіком. Після цього півзахисник "Аталанти" впав у депресію, повідомляє Soccerladuma.

Не виключено, Ілічич не гратиме у чвертьфіналі Ліги чемпіонів проти ПСЖ 12 серпня, а також не виступатиме в єврокубках цього сезону і далі, якщо "Аталанта" пройде в наступну стадію. Більше того, гравець серйозно розглядає можливість відходу з футболу.

Ілічич уже видалив у себе в Instagram фотографії з дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексфорвард збірної України одружився з громадянкою Росії

Цього року Ілічич повторив неймовірний рекорд Шевченка. Гравець "Аталанти" забив чотири м'ячі у ворота "Валенсії" в одному матчі Ліги чемпіонів. Йосип став першим, кому вдалося це в плейоф.

Зараз ви читаєте новину «Лідер "Аталанти" застав дружину в ліжку з іншим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути