Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 13:57

"Леванте" знову випередив "Реал" та "Барселону"

"Леванте" знову випередив "Реал" та "Барселону"

"Леванте" продовжує ламати стереотипи в чемпіонаті Іспанії. Скромний валенсійський клуб завдяки голу Рубена Суареса зі штрафного в компенсований час вирвав перемогу над "Реал Сосьєдадом" і повернувся на перше місце в турнірній таблиці.

Іньїго Мартінес наприкінці гри зробив рахунок 2:2 і, здавалося, гарантував "Реал Сосьєдаду" нічию, проте "Леванте" переривати свою переможну серію не мав наміру. Суарес на 3-й компенсованій хвилині взявся виконувати штрафний і відправив м'яч у сітку, подарувавши своїй команді чергові три очки. Почалося ж усе з голу Даніеля Естради, який вже на четвертій хвилині вивів гостей вперед. "Леванте" на це відповів влучними ударами Нано і Валдо.

"Барселона", яка після перемоги над "Гранадою" у вівторок опинилася на першому місці, до вечора середи опустилася на третю сходинку. Другу ж позицію собі повернув мадридський "Реал", що без особливих проблем зламав опір "Вільяреала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хаві приніс "Барселоні" перемогу над "Гранадою"

Карім Бензема вже на п'ятій хвилині забив свій четвертий гол у сезоні, а через шість хвилин м'яч у сітку відправив Кака. Останнім у цій зустрічі наприкінці півгодини відзначився Анхель Ді Марія. "Реал" у п'яти останніх матчах чемпіонату країни забив 21 гол.

"Валенсія" завдяки голу Хорді Альби на 82-й хвилині відсвяткувала мінімальну перемогу в Сарагосі і, випередивши "Севілью", замкнула четвірку найсильніших. "Райо Вальєкано", тим часом, із результатом 2:0 узяв гору над "Малагою", що закінчувала зустріч вдесятьох.

"Спортинг" залишив зону вильоту після гостьової перемоги над "Мальоркою" (2:1), а "Хетафе" зусиллями Даніеля Гуїси, який відзначився на 76-й хвилині, вирвав нічию в домашньому поєдинку з "Осасуною" (2:2).

Зараз ви читаєте новину «"Леванте" знову випередив "Реал" та "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути