Ексклюзиви
субота, 30 травня 2009 10:49

"Лейкерс" у фіналі чемпіоната НБА

"Лейкерс" у фіналі чемпіоната НБА
"Лос-Анджелес Лейкерс" став першим фіналістом чемпіонату НБА сезону-2008/09.

Команда Кобі Брайанта в шести матчах виграла півфінальну серію у "Денвер Наггетс", у вирішальній грі розгромивши суперника в гостях з рахунком 119:92.

Баскетболісти з Лос-Анджелеса виграли кожну з чвертей, за 2,5 хвилини змусивши тренера суперника Джорджа Карла визнати поразку – той випустив на майданчик резервний склад, прибравши основну п"ятірку.

"Лейкерс" продемонстрували чудову гру в захисті та величезний відсоток влучань з гри – 57,3%, а також реалізували усі 24 штрафні кидки. Баскетболісти "Денвера" влучили лише 43,8% кидків зі гри.

Найрезультативнішим у складі переможців став Кобі Брайант – 35 очок, 6 підборів і 10 передач, по 20 очок набрали По Газоль та Ламар Одом. У переможених 25 очок набрав Кармело Ентоні, на одне очко менше у Джей Ар Сміта.

"Лейкерс" вийшли у фінал другий рік поспіль. Минулого року вони програли фінальну серію "Бостон Селтікс", але цього разу їх суперником буде переможець півфіналу між "Клівлендом" та "Орландо".

sport-express.ru, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Лейкерс" у фіналі чемпіоната НБА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути