середа, 26 серпня 2015 22:44

"Легія" у кращій позиції, ніж "Зоря" - Хеннінг Берг
12

Фото: Ірина Козюпа

"Зробимо все, щоб вийти до групового етапу Ліги Європи", -  пообіцяв півзахисник варшавської "Легії" Домінік Фурман на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, минулого четверга віце-чемпіон Польщі обіграв луганську "Зорю" у Києві з рахунком -  1:0.

"Нам треба зіграти дуже уважно і сконцентровано з самого початку. Якщо українці заб'ють, то нам буде непросто відповісти на це.

Будемо боронити наш виїзний гол, але також постараємось забити ще у ворота "Зорі". Завтрашній матч буде схожим на той, який ми зіграли у Києві.

Ми втратили чимало очків у чемпіонаті Польщі, але завтра мусимо зробити все, щоб авансувати до групового етапу", - сказав Фурман.

Футболіст додав, що ніхто не гратиме персонально із Русланом Малиновським.

Наставник "Легії" Хеннінг Берг зазначив, що завдяки виїзній перемозі його команда перебуває у кращій позиції, ніж "Зоря".

"Травмованих гравців не додалося, - каже Берг. - Нас чекає матч проти хорошої європейської команди, якою є "Зоря". Минулого тижня провели чудовий поєдинок. Завтра хочемо це повторити. Наш суперник фінішував на четвертому місці у минулому сезоні позаду "Дніпра", який є фіналістом Ліги Європи.

Ми можемо вийти до групового етапу. А можемо і не кваліфікуватися. Зараз ми у кращій позиції, ніж "Зоря" завдяки голу на виїзді.

Старт і фініш матчу дуже важливі. А порівнювати "Зорю" і "Корону" ("Легія" програла у неділю матч чемпіонату Польщі команді з К'єльце) я б не став. Це різні суперники. У нас було чимало змін. Ми мали виграти той матч, але у футболі всяке трапляється.

Іван Трічковскі готовий грати. Він не травмований. Подивимося, хто завтра вийде у старті.

Кожна гра для нас найважливіша. Це черговий матч, який ми чекаємо з великим нетерпінням. І, без сумніву, він є дуже важливим", - сказав Берг.

Після прес-конференції "Легія" провела тренування на полі стадіону Войска Польського імені маршала Йозефа Пілсудського. Перші 15 хвилин були відкритими для журналістів.

Після господарів з ареною познайомилася "Зоря".

Зараз ви читаєте новину «"Легія" у кращій позиції, ніж "Зоря" - Хеннінг Берг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути