пʼятниця, 23 червня 2023 14:22

Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Олександр Усик вийде переможцем у поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі, ввжає чемпіон світу Хасім Рахман. Фото: колаж championat

Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі, український боксер Олександр Усик (20-0, 13 КО) вийде переможцем у поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу.

Українець виснажить суперника швидкою роботою на ногах протягом усіх 12 раундів, після чого нокаутує. Таку думку висловив легендарний чемпіон світу Хасім Рахман в інтерв'ю YouTube-каналу FightHype, пише портал Boxing Social.

Він підкреслив, що Усик не дасть Ф'юрі навалюватися на себе, а сам британець просто втомиться бігати за українцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик почав підготовку до бою. Стало відомо, з ким буде поєдинок

"Найбільша перевага Тайсона Ф'юрі в тому, що більшість супертяжів дуже повільні, і він використовує бокс проти них. Але Усик перебуває у розквіті сил і, гадаю, що може перемогти", – зазначив він.

На думку Рахмана, габарити Ф'юрі були б перевагою з більшістю супертяжів, які просто стоять перед тобою і на яких Ф'юрі може просто навалитися.

"Але Усик не такий боєць, він не дозволить йому просто використовувати свою вагу та свій розмір. Усик буде використовувати ривки і робити це все 12 раундів, і, думаю, що Тайсон видихнеться. Усик вимотає його і, можливо, нокаутує", – сказав Рахман.

Якщо володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик проведе поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі у Саудівській Аравії, то гонорар українця становитиме близько $50 млн.

Про це розповів інсайдер Гарет Девіс. Ф'юрі у такому випадку отримає за бій до $90 млн.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Після цього президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що команди Усика та Ф'юрі проінформували організацію про припинення переговорів.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний боксер дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути