пʼятниця, 22 червня 2018 13:51

Легенда італійського футболу очолив київський "Арсенал"

У п'ятницю, 22 червня, у Києві відбулася прес-конференція, на якій президент столичного "Арсеналу" Івіца Пірич представив нового головного тренера. Ним став італійський фахівець Фабріціо Раванеллі.

49-річний екс-форвард "Ювентуса" так прокоментував своє призначення:

"Головне завдання для команди - закріпитися в українській прем'єр-лізі. Я б хотів привнести в "Арсенал" мій досвід гравця та тренера. Не важливо, захисний це чемпіонат або атакуючий, скільки буде форвардів... Головне - прагнення до перемоги. Для формування команди потрібні і молоді, і досвідчені гравці. Українські футболісти - професіонали і готові на самопожертву. Упевнений, ми спрацюємося", - передає слова італійця Sport Arena.

 

Також стало відомо, що наступного сезону "каноніри" прийматимуть суперників на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Відповідний договір між футбольними клубами "Арсенал-Київ" і "Динамо" підписаний терміном на один рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент "Полтави" назвав винного у рішенні знятися з УПЛ

Раванеллі відомий за виступами за збірну Італії, італійський "Ювентус", французський "Марсель" та англійський клуб "Мідлсбро". Останніми роками він працював на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Легенда італійського футболу очолив київський "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути