пʼятниця, 14 листопада 2008 16:47

Лаудруп може перейти зі "Спартака" до "Реала"

Головний тренер московського футбольного клубу "Спартак" Мікаель Лаудруп увійшов до ТОП-10 претендентів на пост наставника мадридського "Реала".

Про це пише іспанське видання AS. Керівництво мадридців незадоволене результатами команди та розглядає можливість заміни діючого тренера Бернда Шустера іншим фахівцем. Шустер може бути звільнений вже 15 листопада.

Лаудруп виступав за "Реал" з 1994 по 1996 роки. За даними видання, Лаудрупа пов"язують дружні стосунки зі спортивним директором мадридського клубу Предрагом Міятовічем.

За інформацією іспанських ЗМІ, після вильоту з Кубку Іспанії на стадії 1/16 фіналу керівництво "Реала" поставило перед Шустером ультиматум, нагадує суть справи "Известия". В тому випадку, якщо "Реал" не зможе 15 листопада обіграти "Вальядолід" у матчі чемпіонату Іспанії, тренер буде звільнений зі свого поста.

44-річний Лаудруп очолив "Спартак" 12 вересня 2008 року. Під його керівництвом команда провела вісім матчів чемпіонату Росії (три перемоги, одна нічия та чотири поразки). 1 листопада "Спартак" вперше за сім років отримав перемогу над принциповим суперником - московським ЦСКА.

Зараз ви читаєте новину «Лаудруп може перейти зі "Спартака" до "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути