пʼятниця, 28 вересня 2007 14:12

Табір Володимира Кличка хотів обдурити Холіфілда на гроші

Чотириразовий екс-чемпіон світу у найдважкій вазі, 44-річний американець Евандер Холіфілд розповів, чому настільки довгоочікуваному двобоєві проти українця Володимира Кличка не судилося відбутися. Причиною усьому послужили призові гроші, що йому запропонував штаб українського боксера, інформує www.champion.com.ua.

- Я дуже хотів битися з Володимиром. Більш того, любителі боксу в усьому світі знають мене краще, ніж його, навіть незважаючи на те, що саме він є діючим чемпіоном. Вони хотіли бачити, як я його поб"ю. Але менеджер Володимира Шеллі Фінкель сказав про те, що за бій я отримаю лише 2 мільйони доларів, а Кличко дістанеться 20 мільйонів. Це просто несправедливо! Я знаю собі ціну і буду чекати підходящого моменту, щоб зустрітися з ним уже як чемпіон світу, - говорить Евандер.

Також Холіфілд заявлив, що команда Кличко не любить угод з успішними і досвідченими бійцями, тому що більш старших боксерів набагато важче надурити і зменшити значимість їхньої персони.

Холіфілд вийде в ринг проти діючого чемпіона WBO Султана Ібрагімова 13 жовтня. 

Зараз ви читаєте новину «Табір Володимира Кличка хотів обдурити Холіфілда на гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути