Ексклюзиви
четвер, 25 червня 2009 08:26

Кубок Конфедерацій. Збірна Іспанії сенсаційно програла США (ВІДЕО)

Кубок Конфедерацій. Збірна Іспанії сенсаційно програла США (ВІДЕО)

Чемпіони Європи 2008 року футболісти збірної Іспанії поступилися Сполученим Штатам в півфіналі Кубка Конфедерацій в ПАР, повідомляється на офіційному сайті ФІФА. Зустріч, що пройшла 24 червня в південноафриканському Блумфонтейні, завершилася з рахунком 2:0 на користь команди США.

Матч почався з гострих атак у виконанні обох команд, проте зрештою успіх виявився на боці американських футболістів: на 26-ій хвилині 19-річний нападаючий США Джозі Алтідор забив у ворота Ікера Касільяса. Пропустивши м"яч, іспанці підсилили натиск на ворота суперника, а футболісти збірної США час від часу проводили гострі контратаки.

На 74-ій хвилині збірна США подвоїла рахунок в матчі - гол після помилки Серхіо Рамоса забив американський нападаючий Демпсі. У час, що залишився, іспанським футболістам не вдалося забити жодного гола, і матч завершився перемогою США з рахунком 2:0.

Таким чином, американські футболісти перервали рекордну переможну серію іспанців з 15 матчів, а також не дозволили їм перевершити інший рекорд - 35-матчеву безпрограшну серію збірної Бразилії, що тривала з 1993 по 1996 рік.

Відзначимо, що поразка збірною Іспанії, яка вважалася фаворитом цього турніру і одним з головних претендентів на золото наступного чемпіонату світу 2010 року - стала не першою несподіванкою, що відбулася на Кубку Конфедерацій в ПАР. Так, під час групового етапу турніру діючі чемпіони світу італійці програли збірній Єгипту, а потім і зовсім не вийшли з групи.

Другий фіналіст Кубка Конфедерацій визначиться в матчі Бразилія - Південна Африка, який пройде 25 червня. Фінальна зустріч відбудеться 28 червня.

Кубок конфедерацій

1/2 фіналу

Іспанія - США - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Алтідор (27), 0:2 - Демпсі (74).

Вилучення: Бредлі (86).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Конфедерацій. Збірна Іспанії сенсаційно програла США (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути