вівторок, 09 березня 2010 09:53

Кубок Девіса. Після Латвії українські тенісисти зіграють з Румунією

Кубок Девіса. Після Латвії українські тенісисти зіграють з Румунією

З перемоги розпочали цей сезон українські тенісисти. У першій групі Євро-Африканської зони Кубка Девіса вдома розібралися з Латвією - 4:1. Оцінку своїм підопічним у матчі дає капітан збірної України Орест Терещук.

"Я задоволений результатом. Ми виграли 4 з 4 в одиночних зустрічах. Пару? Так, поразка дещо несподівано, але по грі. Останній раз пару в складі Стаховського і Бубки ми програли вдома чотири роки тому. Не можна сказати, що хлопці втратили мотивацію, але у латвійців вона була вищою, ніж у нас. І якщо ми грали на 100 відсотків, то вони - на 150 ", - розповідає Терещук.

Наступний суперник - Румунія. З нею ми 7-9 травня будемо боротися за потрапляння в плей-офф Світової групи. "Їхній лідер - Ханеску (N 43 в рейтингу), крім того у них є сильний гравець Кривий (N 115). Зараз про цю збірну можна сказати, що вона ближче до Світової групи, ніж першої, - каже Орест. - Але подивимося, у нас теж є хлопці з першої сотні рейтингу. Думаю, ми більше голодні до перемог, ніж румуни. Буде важко, але реально".

З румунами в гостях зустрінемося на грунті. "Звичайно, грай ми вдома, то грунт б не вибрали, - упевнений капітан. - Але я б не надавав цьому такого значення. Так, Кривий однозначно "грунтовик ", а ось Ханеску більше любить грати на швидких покриттях. До того ж грунтовий сезон вже почнеться, всі наші хлопці будуть вже грати на цьому покритті. Тому великої проблеми не бачу ".

У нас сильно на грунті грає Долгополов. "Візьміть у збірну?" - Запитую Терещука. "Не планую. Я вважаю, що з нинішнім складом у нас більше шансів вийти в Світову групу, ніж у будь-якому іншому", - відрізав Орест.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Після Латвії українські тенісисти зіграють з Румунією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути