неділя, 03 лютого 2013 18:52

Кубок Девіса. Ілля Марченко приніс Україні перемогу над Словаччиною

Кубок Девіса. Ілля Марченко приніс Україні перемогу над Словаччиною
Наступним суперником українців стане збірна Швеції ФОТО: sport.segodnya.ua

Ілля Марченко приносить перемогу збірній України у матчі Кубка Девіса проти команди Словаччини.

Після впевненої перемоги над Лукашем Лацко у виконанні Олександра Долгополова, Ілля Марченко просто витягнув третє очко для української збірної в матчі з Андрієм Мартіном.

Матч розпочався дуже нервово і жваво - обидва тенісисти не поспішали атакувати, але в той же час тішили глядачів своєю зарядженістю на гру і бажанням перемогти.

Два перших сети пройшли практично за однаковим сценарієм - Ілля Марченко давав фору словаку, доводячи рахунок до 2:4 не на свою користь, а потім збирав усі сили в кулак і виривав перемогу в сеті! Якщо в першому сеті Марченко зрівняв рахунок і вийшов вперед 5:4, після чого зі ще одним брейків взяв партію, то в другому донеччанин зробив брейк з рахунку 3:5, коли словак подавав на сет і довів справу до тай-брейку. У 13-му геймі другого сету українець продемонстрував небувалу хватку і виграв партію.

Третій сет вже проходив під диктовку українця - швидкий брейк і на імпровізованому табло вже горить рахунок 4:1! При подачі на сет і рахунку 5:3 Ілля дав слабинку, дозволивши суперникові зробити брейк, але вже в наступному геймі з рахунку 30:0 на користь Мартіна Марченко вдалося зробити брейк.

Збірна України здобуває перемогу над Словаччиною 3:2 і виходить у другий раунд Першої групи євро-африканської зони, де чекає зустріч зі збірною Швеції. Багато хто вже назвав цей матч "прохідним", так як без Робіна Содерлінга шведи нічого з себе не представляють.

Ілля Марченко - Андрій Мартин - 3:0 (7:5, 7:6, 6:4)

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Ілля Марченко приніс Україні перемогу над Словаччиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути