Ексклюзиви
понеділок, 26 лютого 2018 17:18

Хто набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо" - Маркевич

Хто набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо" - Маркевич
Екс-тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що команда "Динамо" "досягла дна". Фото: Xsport

Екс-тренер "Дніпра" і "Металіста" відреагував на слова президента "Динамо" Ігоря Суркіса про те, що вболівальники "Шахтаря" воюють на боці Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає швидкості, не витримує гру" - Суркіс поставив "діагноз" весняному "Динамо"

"Це бурхлива фантазія Ігоря Суркіса, який не розуміє, що відбувається. Йому краще говорити про те, в чому він хоч щось розуміє. Нехай говорить про "Динамо", про рівень її сьогоднішньої гри, про якість футболістів, які надягають футболку легендарного клубу.

Я дуже добре знаю Олександра Хацкевича. І мені складно уявити, щоб він або Олег Лужний сказали, що ми не будемо грати в футбол через небезпеку.

Просто президент "Динамо" звик, що коли федерацію футболу очолював його брат, він міг вирішити для "Динамо" будь-які питання. Зараховувалися "комп'ютерні" голи, матчі переносилися на будь-які дати і в будь-які міста. Про суддівство я взагалі мовчу.

Вони розраховували, що з нинішнім президентом ФФУ все буде, як раніше. Але зараз ситуація змінилася, і Суркіса це бісить

Може, молоді тренери не знають цього, але я через все це пройшов. Схоже, вони розраховували, що з нинішнім президентом ФФУ все буде, як раніше. Але зараз ситуація змінилася, і Суркіса це бісить.

Якщо брати Суркіси з різних причин не можуть утримувати "Динамо", то нехай продадуть або віддадуть його і не мучаться. Навіщо придумувати різні схеми? "Динамо" - символ України. Щоб ним керувати - потрібен справжній управлінський талант.

І не потрібно все валити на тренерів, міняти їх щосезону. Хто, наприклад, набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо".

Коли ми останній раз бачили "Динамо", яким пишалися? 1999 року, майже 20 років тому. Весь цей час під керівництвом нинішніх керівників команда деградувала і, як каже зараз молодь, досягла дна", - сказав Маркевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хацкевич розповів, чи здатне "Динамо" виграти Лігу Європи

"Динамо" в останньому турі чемпіонату України на виїзді сенсаційно програло "Вересу". Після цього відставання від лідера "Шахтаря" у киян склало вже 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «Хто набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути