вівторок, 21 вересня 2010 15:52

Кривднику Мессі загрожує 12 матчів дискваліфікації

Кривднику Мессі загрожує 12 матчів дискваліфікації
У вівторок дисциплінарний комітет чемпіонату Іспанії почне розгляд справи про грубе порушення правил захисника "Атлетіко" Томаша Уйфалуші на нападаючому "Барселони" Ліонеля Мессі.

Суддя матчу Фернандес Борбалан ще раз підтвердив справедливість показаної гравцеві червоної картки: "Уйфалуші йшов прямою ногою на суперника, не намагаючись зіграти в м"яч. Постраждалому гравцеві надали медичну допомогу, потім його замінили".

За таке порушення передбачено два види покарання: легше - дискваліфікація на 1-3 матчі, або серйозніше - дискваліфікація від 4 до 12 зустрічей. Чеському захисникові може загрожувати саме друге покарання, так як він "грубо діяв під час матчу, заподіявши суперникові серйозну травму".

Раніше Томаш Уйфалуші через тренера "Атлетіко" Кіке Санчеса Флореса вибачився перед Мессі за епізод наприкінці матчу з "Барсою".

Мессі ризикує пропустити виїзний матч 2-го туру групової стадії Ліги чемпіонів з "Рубіном", який відбудеться 29 вересня.
За матеріалами Korrespondent
Зараз ви читаєте новину «Кривднику Мессі загрожує 12 матчів дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути