субота, 13 серпня 2011 10:41

"Кривбас" і "Ворскла" поділили очки

"Кривбас" і "Ворскла" поділили очки

У п'ятницю, 12 серпня, стартував шостий тур української Прем'єр-ліги. У Кривому Розі зустрічалися місцевий "Кривбас" та полтавська "Ворскла".

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі в невисокому темпі. З моментів варто зазначити удар Костишина головою, коли м'яч пройшов зовсім поруч зі штангою, а також удар Маркоскі з вигідної позиції в руки воротарю "Кривбасу".

Після перерви команда Максимова накрутила темп, змушуючи оборону "Ворскли" працювати з максимальною концентрацією. Шанси вразити ворота Долганського мали Бартулович, Габовда, Валєєв, а також улюбленець криворізької публіки Бабатунде, але кожен раз футболістам або не вистачало точності, або впевнено грав голкіпер. В результаті за 90 з гаком хвилин обидві команди так і не змогли забити хоча б один м'яч.

Нагадаємо, в суботу відбудеться київське дербі між "Арсеналом" і "Динамо", "Карпати" приймуть "Зорю", "Оболонь" зіграє з "Металістом", а в центральному матчі туру зійдуться "Дніпро" і "Шахтар", повідомляє Спорт bigmir ) net.

Кривбас - Ворскла - 0:0

Кривбас: Штанько, Федорчук, Лисицький, Петров, Сердюк, Костишин (Бабатунде, 46), Матіч, Валєєв, Лобжанідзе, Бартулович, Лисенко (Габовда, 41, Єслінек, 87)

Ворскла: Долганський, Краснопьоров, Даллку, Чеснаков, Селін, Кривошеєнко (Єсін, 90 +1), Маркоскі, Оберемко, Закарлюка (Осипенко, 62), Ребенок, Сачко (Громов, 62)

Попередження: Бартулович, Єслінек - Ребенок, Оберемко, Осипенко

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" і "Ворскла" поділили очки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути