Ексклюзиви
неділя, 23 жовтня 2016 00:33

Кравець вперше зіграв повний матч за "Гранаду"

Кравець вперше зіграв повний матч за "Гранаду"

Український нападник Артем Кравець у матчі "Гранади" проти хіхонського "Спортинга" зіграв всі 90 хвилин ігрового часу, але відзначитися зумів лише жовтою карткою.

У матчі 9-го туру іспанської Примери наставник "Гранади" Лукас Алькарас вирішив відрядити до стартового складу відразу двох нападників. Ними стали Есекієль Понсе та Артем Кравець. У перерві аргентинець залишив поле, поступившись своїм місцем Буено, в результаті чого українець залишився єдиним чистим нападником у складі "Гранади".

Артем мав зіграти важливу роль у побудові атак "Гранади", діючи в якості завершувача атак і гравця, здатного робити корисні скидки на партнерів. Однак гра у Кравця особливо не виходила. Нападник намагався відкриватися під передачі і навіси, але ні нанести акцентований удар у площину, ні зробити грамотну скидку товаришам по команді йому не вдавалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гранада" пропустила 7 м'ячів від "Атлетико", Кравець зіграв 15 хвилин

В результаті Кравець у матчі проти "Спортинга" зумів відзначитися лише жовтою карткою. На останніх хвилинах основного часу українець втратив м'яч у не складному епізоді і самостійно побіг виправляти ситуацію. В результаті Артем грубувато зіграв проти Вігери, який утік в атаку, за що, власне, і отримав попередження від арбітра.

Кравець вперше за час виступів у "Гранаді" відіграв повний матч. І це стало сьомою появою українця на полі у матчах Прімери. На рахунку Артема, як і раніше два забиті м'ячі.

Чемпіонат Іспанії

9-й тур

Гранада - Спортинг Хіхон 0:0 (0:0, 0:0)

Гранада - Очоа, Рубен Везу, Сілва, Тіто, Ломбан, Ангбан (Маркес, 72), Агбо, Куенка, Перейра (Ацілі, 80), Кравець, Понсе (Буено, 46).

Попередження: Ангбан (71), Агбо (75), Альварес (80), Кравець (90), Куенка (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозуля не потрапив до заявки "Бетіса" на матч з "Осасуною"

Зараз ви читаєте новину «Кравець вперше зіграв повний матч за "Гранаду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути