понеділок, 05 лютого 2018 23:45

Коваля тренуватиме легендарний футболіст

Коваля тренуватиме легендарний футболіст
Кларенс Зеєдорф очолив "Депортиво" до кінця сезону

Колишній гравець "Мілана" Кларенс Зеєдорф став новим тренером іспанського "Депортиво". За команду виступає український воротар Максим Коваль.

Після програшу "Депортиво" в матчі з "Реал Сосьєдадом" (0:5) в 22-му турі Ла Ліги, керівництво клубу прийняло рішення відправити у відставку з посади головного тренера Крістобаля Паррало.

Угода з нідерландцем розрахована до кінця цього сезону. Помічником головного тренера призначений Валеріо Фьорі, з яким вони разом виступали в складі "Мілана".

Футболіст почав кар'єру в "Аяксі", за який зіграв 65 матчів і забив 11 голів. Також Кларенс виступав у складі "Реала", "Сампдорії" та "Інтера".

Велику частину часу нідерландць грав за "Мілан", вигравши з ним дві Ліги чемпіонів. За міланців Кларенс зіграв 300 матчів і забив 47 голів. Всього на рахунку гравця 640 матчів і 99 голів за всю кар'єру.

Зеєдорф став тренером "Мілана" після закінчення кар'єри в січні 2014 року в бразильському "Ботафого". Команда фінішувала на 10-му місці, набравши 35 з 57 можливих очок. У 2016 році тренував китайський "Шеньчжень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар "Динамо" продовжить кар'єру в Іспанії

"Депортиво" в цьому сезоні чемпіонату Іспанії бореться за виживання. Команда знаходиться в зоні вильоту на 18-му місці. Від рятівного 17-го місця клуб відділяють три очки.

Зараз ви читаєте новину «Коваля тренуватиме легендарний футболіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути