Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 10:08

Корейський боксер впав в кому після виграного бою

Корейський боксер Чо Йо Сам отримав важку травму голови в бою за титул інтерконтинентального чемпіона за версією WBO проти індонезійця Хері Амола. Чо Йо Сам знепритомнів відразу після закінчення виграного ним поєдинку, і незабаром йому була зроблена операція.

За п"ять секунд до закінчення бою кореєць опинився в нокдауні, але зумів піднятися на ноги і достояв до фінального гонгу. Судді віддали перемогу Чо Йо Саму. Через декілька секунд кореєць знепритомнів і його винесли з залу на носилках. Лікарі зафіксували у 35-річного спортсмена крововилив в мозок.

Зі слів віце-президента і генерального секретаря Корейської боксерської комісії Хан Бо Ена, лікарі оцінюють стан боксера як критичний. Медики вважають, що навіть якщо Чо Йо Сам вийде з коми, він не зможе повернутися до нормального життя.

Чо Йо Сам, який виступав у ваговій категорії до 50,8 кілограма, провів на професійному рингу 37 боїв, здобув 32 перемоги (19 - нокаутом) і зазнав п"яти поразок. У 1999-2002 роках він володів титулом чемпіона WBC  у вазі до 49 кілограмів, повідомляє lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Корейський боксер впав в кому після виграного бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути