Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2014 10:01

"Коньков не відпустить кримські команди в чемпіонат Росії без згоди державних органів України" - Решко

"Коньков не відпустить кримські команди в чемпіонат Росії без згоди державних органів України" - Решко
Решко: "Не вижу оснований для радости поклонникам" Таврии "и" Севастополя ". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Колишній голова комітету з проведення змагань федерації футболу України Стефан Решко прокоментував можливість участі кримських команд "Таврії" і "Севастополя" в наступному чемпіонаті Росії.

– Треба визнати, що Крим ми втратили надовго. Тому можна говорити про два варіанти: кримчани гратимуть у чемпіонаті Росії або не гратимуть ніде.

Наші футбольні функціонери обережно заявляють, що, мовляв, насильно милий не будеш, тому треба відпускати колективи в чемпіонат Росії й не чинити їм ніяких перешкод.

Поки це обережне зондування ґрунту й не більше. Анатолій Коньков – розумна людина. Перш ніж ухвалити рішення він усе старанно зважить. Якщо наша держава не визнає анексії Криму, то як може визнавати це федерація футболу? Швидше за все Коньков радитиметься з міністерством молоді й спорту, а ті – з вищим керівництвом держави. Тому я не бачу особливих підстав для радості прихильникам "Таврії" і "Севастополя" від можливої участі цих клубів у чемпіонаті Росії. Не буде згоди нашої федерації – не буде згоди ФІФА і УЄФА.

Але ж колишній президент федерації футболу Росії В'ячеслав Колосков заявив, що для переходу кримських клубів у чемпіонат Росії згоди ФІФА і УЄФА не треба.

– Колосков може говорити що завгодно. Він продукт російської держави. Але справжній порядок речей він знає не гірше за мене. Однак говорить так, щоб догодити російському царю – Путіну. Відомо ж, що у Росії є дві думки: одна правильна – царська, інша – неправильна. У цьому питанні не все так просто, як видається росіянам. Не буде згоди нашої федерації – кримські команди не гратимуть ніде.

Зараз ви читаєте новину «"Коньков не відпустить кримські команди в чемпіонат Росії без згоди державних органів України" - Решко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути