середа, 03 березня 2010 12:56

Конференц-зал ледь не став рингом для Мейвезера і Мозлі (ФОТО)
6

Фото: Фото з сайту allboxing.ru
Прес-конференція Флойда Мейвезера-молодшого і Шейна Мозлі в Нью-Йорку, що відкрила їх рекламне турне по містах США, трохи не почалася бійкою.

Коли боксери зустрілися на сцені лицем до лиця, вони почали обмінюватися образами, а потім Мейвезер штовхнув Мозлі. У підсумку  боксерів довелося рознімати голові промоутерської компанії Golden Boy Річарду Шефер і членам їхніх команд, які в терміновому порядку вибігли на сцену із залу.

"Флойд боксує тільки заради грошей. Тому, коли переговори з Пакьяо зірвалися, у нього не було іншого вибору, окрім зустрічі зі мною, бо за цей бій він отримає другий за величиною гонорар з усіх можливих. Особисто я люблю боксувати. Я люблю ходити в спортзал і постійно тренуюся. Тому, коли мені довелося простоювати більше року, мене це дуже дратувало ", - заявив Мозлі.


"Все навколо боксували один з одним, а проти мене ніхто не наважувався вийти на ринг. Я не розумів, чому, будучи Чемпіоном світу в напівсередній вазі, я не можу знайти суперника. Мені вже давно не випадала можливість довести, що я кращий. Але 1 травня стане особливим днем - днем першої поразки Мейвезера. Після того як я влаштую йому порку, питання про те, хто є кращим боксером, буде знято ", - додав він.

"Моя справа - не тільки бокс, але і переведення в готівку чеків. За останні два бої я заробив більше, ніж цей хлопчина за всю свою кар"єру. Моє ім"я притягує мільйони. Я можу вийти на ринг проти одного з вас (звертаючись до журналістів), і все одно заробити 25-30 мільйонів. Кажуть, що Шейн Чемпіон WBA, але всі знають, що Чемпіонські пояса нічого не значать - вони лише збирають пил ", - сказав Мейвезер.


"Не бачу нічого хорошого в тому, щоб пропускати удари, а потім йти отримувати чек з розбитою губою. Найкраще, що я можу зробити - виграти з великою перевагою, розгромити суперника і отримати за це шалений гонорар. Ми знаємо, що Шейн був швидкий , коли він приймав стероїди, але йому нічого не допоможе. Рецепту перемоги з мене не існує ", - підсумував боксер.Нагадаємо, що бій між Флойдом Мейвезером і Шейном Мозлі відбудеться 1 травня в Лас-Вегасі.

За матеріалами bigmir.net

Зараз ви читаєте новину «Конференц-зал ледь не став рингом для Мейвезера і Мозлі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути