пʼятниця, 24 липня 2020 21:00

Кому із гравців "Динамо" призначення Луческу піде на користь

Кому із гравців "Динамо" призначення Луческу піде на користь
Прихід Мірчі Луческу може допомогти Віктору Циганкову. Фото: ФК "Динамо" Київ

Румунський фахівець Мірча Луческу підписав дворічний контакт із київським "Динамо". Тренер розпочне підготовку з командою до нового сезону 30 липня.

У своїх попередніх клубах Луческу запам'ятався, як тренер, який любить працювати із молодими гравцями, формувати їх як гравців високого рівня. Крім того румунський спеціаліст завжди віддавав перевагу агресивному, швидкісному та домінуючому футболу.

Gazeta.ua спробувала визначити, кому із гравців "Динамо" прихід Луческу піде не користь.

Олександр Тимчик. Луческу завжди любить грати "подвоєними" флангами". Тобто, крайній захисник повинен вміти не тільки захищатися, але і активно підключатися до атаки. Власне саме завдяки цьому в "Шахтарі" розкрилися Даріо Срна та Ісмаїлі.

Сьогоднішній правий бек "Динамо" Томаш Кендзьора більше сконцентрований на обороні. Він не може грати по всьому флангу. У "Шахтарі" Луческу так і не дав шансу Караваєву, хоча той довгий час був на контакті із клубом. А от Олександр Тимчик виглядає дуже цікавим варіантом. Футболіст набрався досвіду у "Зорі" та повернувся в розташування київської команди. Головна чеснота Олександра – швидкість. Якщо Луческу додасть йому впевненості у власних силах та зробить тактично сильнішим, то із Тимчика може вийти дуже сильний правий лотераль.


Денис Попов, Микита Бурда, Олександр Сирота. Луческу прекрасно вміє формувати центральних захисників. Під час роботи у "Шахтарі" вихованці клубу Ярослав Ракицький та Дмитро Чигринський змогли стати провідними гравцями першої команди. Вишили на новий рівень Олександр Кучер та Сергій Кривцов.

Луческу прекрасно вміє формувати центральних захисників

Зараз у "Динамо" потрібно працювати над грою в обороні, бо команда дуже багато припускає. Хоч якимось класом може похвалитися тільки Микита Бурда. Луческу може допомогти Микиті вийти на новий рівень, а Попова та Сироту сформувати як якісних захисників.

Мікаель Дуелунд. При Хацкевичу та Михайличенку Дуелунд не мав ніякої довіри. Все може змінитися з приходом Луческу на тренерську лаву команди. У данського півзахисника є хороша швидкість, вміння розганяти атаки та працездатність. Цим він багато в чому схожий на ексзірку "Шахтаря" Генріха Мхітаряна.

Віктор Циганков. Лідеру "Динамо" довгий час не вистачало тренерської роботи, щоб вийти на новий рівень. Луческу велику увагу приділяє в атакувальних діях флангових гравців. У Циганкова є швидкість, бажання вдосконалюватися, нестандартне мислення. Новий тренер"Динамо" зможе допомогти футболісту вийти на новий рівень та додати в стабільності та класі.

Луческу зможе допомгти Циганкову вийти на новий рівень

Георгій Цітаїшвлі. Луческу любить возитися із молодими, талановитими гравцями. Так би мовити формувати їхній характер та робити із них футболістів. У Цітаїшвілі є швидкість, техніка, нестандартні рішення, але не вистачає тренерського почерку, щоб всі власні сильні сторони перевести у клас гравця.

Фран Соль. Для Луческу важливо, щоб нападник міг бути ефективним у штрафному майданчику суперника. Сильні сторони іспанського форварда в тому, що він може бути ефективним, якщо в нього є підтримка півзахисту. Якщо Луческу вдасться заточити гру в атаці під Соля, то ми можемо дуже швидко побачити реанімація кар'єри іспанського футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу покинув Україну

23 липня Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два сезони з опцією подальшої співпраці. До своїх обоз яків румунський тренер приступить 30 липня, коли команда розпочен підготовку до сезону.

Зараз ви читаєте новину «Кому із гравців "Динамо" призначення Луческу піде на користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути