Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 13:09

Коментатора дискваліфікували через жарт про Тайгера Вудса

Американський спортивний канал Gold Channel, який спеціалізується на показі змагань з гольфу, дискваліфікував свого коментатора Келлі Тілгман за жарт про кращого гольфіста світу Тайгера Вудса. Журналістка заявила в прямому ефірі, що єдиний спосіб перемогти Вудса - "лінчувати його в глухому провулку", повідомляє Associated Press.

Тілгман невдало пожартувала про Вудса в п"ятницю 4 січня, коли коментувала турнір на Гавайах, але про двотижневу дискваліфікацію коментатора було оголошено тільки вчора. Вудс не брав участі в цих змаганнях.

У ході репортажу Тілгман і англійський аналітик Нік Фалдо обговорювали питання про те, чи зможе хтось з молодих гольфістов найближчим часом скласти конкуренцію Вудсу. Фалдо зазначив, що для цього суперникам американця варто "на деякий час зібратися в банду". "І лінчувати його в глухому провулку", - додала Тілгман.

Вудс і Тілгман підтримують приятельські стосунки вже 12 років, і адвокат спортсмена Марк Стейнберг заявив, що гольфіст не образився на жарт коментатора. Тілгман вибачилася перед телеглядачами і додала, що вже зв"язалася з Вудсом і вибачилася також перед ним особисто.

Зараз ви читаєте новину «Коментатора дискваліфікували через жарт про Тайгера Вудса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути