Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2012 20:34

Комбінезон Феттеля продали на аукціоні за 13 тисяч фунтів

Комбінезон Феттеля продали на аукціоні за 13 тисяч фунтів
Фото: sportonline.ua

Вчора в музеї "Mercedes-Benz World" в Брукландсе пройшов традиційний благодійний аукціон фонду Wings for Life. Заснований власником Red Bull Racing Дітріхом Матешицем і Хайнцем Кініганером благодійний фонд фінансує дослідження в сфері травм спинного мозку.

На аукціоні були представлені більше двохсот різноманітних лотів: від друкованих видань до антикварних автомобілів. Дійсно унікальними лотами стали комбінезони шести чемпіонів світу, які виступали в цьому сезоні.

Найбільше грошей приніс комбінезон Себастьяна Феттеля, в якому німець виступав в Гран Прі Австралії - він був проданий за ? 13750. Практично вдвічі менше вдалося отримати за лот, що представляв Фернандо Алонсо - всього ? 7500. Цікаво, що комбінезон Міхаеля Шумахера пішов з молотка всього за ? 5625, а найменшою популярністю користувався комбінезон Кімі Райкконена - за нього віддали ? 2250. У загальній складності організаторам вдалося зібрати ? 4174492, з яких ? 38625 отримано від продажу гоночних комбінезонів.

Себастьян Феттель: "Рівень конкуренції в цьому сезоні виявився одним з найвищих. Я пишаюся тим, що разом з командою виграв титул, і радий, що продаж комбінезонів приніс стільки коштів на настільки важливі благодійні цілі".

Зараз ви читаєте новину «Комбінезон Феттеля продали на аукціоні за 13 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути