четвер, 24 березня 2011 09:11

Команда Володимира Кличка виставила Москві рахунок за бій з Хеєм

Команда Володимира Кличка виставила Москві рахунок за бій з Хеєм

Команда чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, IBO і IBF Володимира Кличка пропонує владі Москви організувати в російській столиці бій українця з чемпіоном WBA британцем Девідом Хеєм, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Відомо, що Клички пропонують московській владі викупити у них право на проведення об'єднавчого бою за 10 мільйонів доларів. Спочатку команди Кличка і Хея повідомляли про те, що боксери підписали контракт на проведення бою 25 червня або 2 липня і що він, швидше за все, відбудеться в Німеччині.

Проте кілька днів тому команда Кличка оголосила, що суперником Хея може стати не Володимир, а його старший брат Віталій. Причина в тому, що Кличко-молодший, нібито, може не встигнути відновитися після травми м'яза живота. Він отримав її в грудні минулого року напередодні скасованого поєдинку проти британця Дерека Чісори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бій Кличко - Хей може відбутися 25 червня або 2 липня. Місце проведення поки невідомо.

Раніше Віталій Кличко заявив, що вони з братом не збираються завершувати кар'єру, поки не завоюють пояс WBA в суперважкій вазі, який зараз належить Хею.

Зараз ви читаєте новину «Команда Володимира Кличка виставила Москві рахунок за бій з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути