понеділок, 08 березня 2010 11:51

Команда КХЛ відмовилася продовжувати контракт з Шахрайчуком

Команда КХЛ відмовилася продовжувати контракт з Шахрайчуком

Ніжегородський хокейний клуб "Торпедо" повідомив про те, що не буде продовжувати контракт з українським центрфорвардом Вадимом Шахрайчуком.

Також клуб КХЛ вирішив позбутися від нападників Олексія Косоурова і Ярослава Беднаржа.

Раніше "Торпедо" розірвало контракти з п"ятьма гравцями. Це воротар Мартін Фалтер, захисник Андрій Заболотний і нападники Юакім Ліндстрем, Григорій Шафігулін і Віктор Александров.

Крім того, свої посади залишили головний тренер "Торпедо" Євген Попіхін і тренер Петро Малков у зв"язку із закінченням контрактних зобов"язань.

Після невеликого відпочинку хокеїсти відновлять тренування під керівництвом старшого тренера Михайла Варнакова і тренера Ігоря Аверкіна, повідомляє офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, Шахрайчук перейшов у "Торпедо" в серпні 2009 року. Вадим двічі ставав чемпіоном Росії у складі ярославського "Локомотива" і московського "Динамо", володарем Кубка європейських чемпіонів-2006, срібним призером першості Німеччини у светрі "Нюрнберга" і багато років був лідером збірної України, у складі якої брав участь у 12-ти чемпіонатах світу та Олімпійських іграх 2002 року.

За матеріалами Турнір, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Команда КХЛ відмовилася продовжувати контракт з Шахрайчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути