Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 22:58

"Колос" переміг "Аріс" та вийшов в 3 раунд кваліфікації Ліги Європи

"Колос" переміг "Аріс" та вийшов в 3 раунд кваліфікації Ліги Європи
Руслан Костишин переміг у стартовому матчі "Колоса" в єврокубках. Фото: ФК "Колос"

У другому раунді кваліфікації Ліги Європи ковалівський "Колос" в гостях переміг грецький "Аріс – 2:1. Що потрібно знати про матч?

"Колос" грав другим номером. Українська команда побудувала гру у 3 оборонці та кількісний захист. При втраті м'яча гравці "Колоса" відразу сідали за лінію м'яча. Власні атаки будували черезе швидкі атаки та стандарти. Саме контратаки українців призвели до забитих м'ячів у ворота суперників

"Аріс" мав проблеми із грою першим номером. Позиційні атаки греків не несли особливої загрози для "Колоса". Вони були прогнозованими та майже без командної швидкості. Захисники "Колоса" спокійно читали всі. Найбільшою проблемою для української команди був пресинг суперника,власні помилки та втрати м'яча на своїй половині поля.

Колишній гравець "Дніпра" забив м'яч у ворота "Колоса". Португалець Бруно Гама відзначися на початку другого тайму ударом із лінії штрафної. Гравець відомий тим, що із 2013 по 2016 роки грав за "Дніпро". Також в складі греків ще грав ексдинамівець Факундо Бертольйо.

"Колос" був ближче до 3 забитого м'яча, ніж "Аріс" до нічиї.

Вирішальним у матчі стала фізична форма. Чемпіонат Греції тільки розпочався. Ігровий та фізичний тонус гравців "Аріса" вистачило тільки не перший таймі. Вони не завжди вже почали встигати за швидкими атаками гравців українського клубу, пропускаючи раз за разом швидкі атаки, помилялися в простих ситуаціях. "Колос" був ближче до 3 забитого м'яча, ніж "Аріс" до нічиї.

"Колос" переміг закономірно. Українська команда була більше мотивована, готова до гри. Завдяки бажанню вдалося компенсувати всі технічні недоліки та перевагу суперника в класі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Динамо" пройшло далі у кваліфікації Ліги чемпіонів

24 серпня у 3 раунді кваліфікації Ліги Європи "Колос" в гостях зіграє проти хорватської "Рієки".

Зараз ви читаєте новину «"Колос" переміг "Аріс" та вийшов в 3 раунд кваліфікації Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути