пʼятниця, 23 січня 2009 11:51

Коломойський помістив свої клуби в один літак

В п"ятницю вранці відразу три команди відправляються на збори. І якщо для "Дніпра" і "Кривбаса" це буде другий закордонний вояж, то "Арсенал" летить вперше. Через покупку або передачу столичного клубу в інші руки (кому як завгодно) виліт киян за межу тижнем раніше зірвався.

Що примітно, заглянувши на офіційний сайт "канонірів", де повідомляється, що 30% акцій "Арсеналу" знаходиться у Ігоря Коломойського, неважко припустити, чому дніпряни, криворіжці і кияни летять одним літаком. Через економію. Програма поїздки наступна. Минулої ночі "Арсенал" автобусом виїхав до Дніпропетровська, куди вранці планував під"їхати і "Кривбас", і вже звідти ця трійка повинна була попрямувати до Туреччини. Для криворіжців і киян це кінцевий пункт маршруту, а дніпропетровці звідти збиралися вилетіти до Ізраїлю. До складу делегацій увійшли наступні футболісти.

"Дніпро": Кернозенко, Боровик, Каниболоцький, Шеліхов, Русол, Лісицький, Дєнісов, Сердюк, Пашаєв, Клімавічюс, Назаренко, Холек, Льопа, Ротань, Карноза, Шахів, Кобахидзе, Канкава, Калініченко, Бартуловіч, Воробей, Коноплянка, Каверін, Бєлік, Гоменюк, Гоцирідзе, Самодін.

"Кривбас": Карпенко, Костишин, Грановський, Опря, Ковальчук, Павлов, Радченко, Мотуз, Мелащенко, Гриіцай, Андрієнко, Булку, Бюлюкбаши, Лесько, Шагойко, Балабанов, Максимов, Шелаєв, Коломоєць, Каракевич, Зайчук, Одінцов, Вітер, Буличев, Дейнеко, Мусін, Овсієнко, Нагірний.

"Арсенал": Рева, Деонас, Погорєлий, Ковалів, Мандзюк, Симоненко, Евсєєв, Матюхін, Шершун, Литовченко, Распопов, Хомін, Старгородський, Захаревич, Богданов, Мепорія, Закарлюка, Наврузов, Ессола, Жоземар, Бідненко, Гусєв, Коршиков, Алан, Лисенко, Біто, Мазілу, А. Іващенко, Півненко.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Коломойський помістив свої клуби в один літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути