неділя, 15 липня 2012 23:29

"Коломойський може і не повернути Алієва в "Динамо"- Леоненко

"Коломойський може і не повернути Алієва в "Динамо"- Леоненко
Леоненко радить Алієву подякувати Сьоміну. Фото: shahta.org

Олександр Алієв, який перейшов на правах оренди в "Дніпро", може не повернутися в "Динамо". Таке припущення висловив екс-форвард киян і збірної України Віктор Леоненко в ефірі програми "ПРОФУТБОЛ" на каналі 2+2.

"Алієву потрібно подякувати Сьоміну. Він переходить в непоганий клуб. І якщо почне там грати, то, звичайно, його повернуть. Хоча Коломойський може і не повернути", - сказав Леоненко.

"Якщо попре так само, як в "Локомотиві", то взагалі не бачу проблем. У всякому разі, це краще, ніж сидіти в "Динамо" і не грати. Тим більше, коли Рамос йому довіряє", - додав він.

Нагадаємо, Олександр Алієв на правах оренди перейшов до дніпропетровського "Дніпра". Термін угоди розрахований до 31 грудня 2012 року.

"Дніпро" в матчі першого туру чемпіонату країни на своєму полі обіграв сімферопольську "Таврію" з рахунком 3:1. Олександр Алієв вийшов на поле на 82-й хвилині, замінивши Руслана Ротаня.

Зараз ви читаєте новину «"Коломойський може і не повернути Алієва в "Динамо"- Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути