Ексклюзиви
неділя, 19 січня 2020 18:38

Коломойський хоче отримати з продажу "Карпат" 25 мільйонів доларів

Коломойський хоче отримати з продажу "Карпат" 25 мільйонів доларів
Львівські "Карпати" мають одну з кращих інфраструктур в країні

"Карпати" можуть бути продані за мінімум 25 млн доларів. 50% "Карпат" належать Ігорю Коломойському. Коли він отримав частку клубу, то влив в нього близько 25 млн доларів. Тепер Коломойський хоче отримати від потенційного покупця ту ж суму.

При цьому потенційний покупець буде зобов'язаний торгуватися з Петром Димінським. Він вивів власність бази "Карпат" на одну зі своїх фірм. Тому покупець змушений буде купувати базу окремо від клубу. Приблизна загальна вартість "Карпат" - 30 млн доларів. Про це повідомляє шоу "ТаТоТаке"

Зараз ситуація з боргами в "Карпатах" не є критичною, вона покращується. Львів'яни планують погасити борги за рахунок трансферу Франсиско Ді Франко в "Дніпро-1". 18 січня гравці відновили тренування, бунт припинився. "Карпати" вирушать на збір до Туреччини, він вже оплачений.

Але на лютий і березень у клубу немає грошей, щоб платити зарплату. Димінський чекає, що "Карпатам" міськрада передасть частину території стадіону "Україна", тоді він планує відновити фінансування клубу. Він уже близько півроку не вкладає гроші у львівський клуб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Димінського взялася СБУ

За інформацією "ТаТоТаке", міськрада Львова готова передати "Карпатам" ділянку території стадіону. Це питання має вирішитися на найближчих сесіях.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський хоче отримати з продажу "Карпат" 25 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути