вівторок, 10 червня 2008 18:29

Колишня перша ракетка світу хоче повернутися на корт

Бельгійка Кім Клійстерс, яка рік тому оголосила про завершення кар"єри, може повернутися у великий теніс, повідомляє Євроспорт.


Клійстерс, якій минулго тижня виповнилося 25 років, оголосила про завершення професійної кар"єри 6 травня 2007 року. Прощання зі спортом було пов"язане з рішенням спортсменки вийти заміж за американського баскетболіста Браяна Лінча. У лютому 2008 року у них народилася дочка, яку щасливі батьки назвали Джадою.

- Чутки про повернення колишньої першої ракетки стали циркулювати в кулуарах "Ролан Гаррос", зокрема, після того, як американка Лінсдей Девенпорт розповіла американським журналістам, що Клійстерс повідомила їй про намір повернутися, - пишуть бельгійські ЗМІ.

Вони приводять також інформацію, опубліковану у французькому журналі Paris-Match, в якій з посиланням на анонімні джерела стверджується, що бельгійка має намір почати таємно тренуватися, щоб оцінити свої шанси на повернення в світ великого спорту.

Зараз ви читаєте новину «Колишня перша ракетка світу хоче повернутися на корт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути