пʼятниця, 15 травня 2020 18:11

Колишній керівник "Зорі" перебрався жити в Росію

Колишній керівник "Зорі" перебрався жити в Росію
Сергій Рафаїлов понад 10 років був спортивним керівником "Зорі". Фото: ФК "Зоря"

Колишній генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов перебрався жити в російський Краснодар.

Після відставки в "Зорі" Рафаїлов вирішив переїхати до Росії. Про це розповів керівник телеканалів "Футбол" Олександр" Денисов.

"Рафаїлов навидумував щось, якісь образи у нього. Я думаю, що недооцінена людина якоюсь мірою. Не вистачало йому уваги як менеджеру, він виконав велику роботу.

Все-таки "Зоря" - клуб, який ніколи не стукав у призери чемпіонату до останнього часу. "Зорі" не було в пулі команд, які боролися за чемпіонство в кращі часи. Там хто завгодно підходив періодами - "Чорноморець", "Карпати", але "Зоря" була на задніх позиціях.

За цей час, попри те, що клуб переїхав, потрапив у складнощі побутові, людина зробила велику роботу. Десь його недооцінили, хтось - керівництво або вболівальники, або преса. Якийсь ось негатив.

У Юрія Вернидуба те ж саме. У них обох є відчуття якоїсь недооціненності. Вернидуб уже з Білорусі знову когось критикує, лає. Рафаїлов тепер у Краснодарі живе, звідти щось там з Поворознюком (президент "Інгульця").

Вони обидва продовжують сваритися з кимось. Якщо розбирати, то просто десь недооцінили їхню роботу", - сказав Денисов в ефірі YouTube-програми "Бомбардир".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" втратила свого рятівника

Сергій Рафаїлов був понад 10 років спортивним директором "Зорі". Фактично відповідав за функціонування клубу. Наприкінці березня 2020 року він покинув свою посаду.

Зараз ви читаєте новину «Колишній керівник "Зорі" перебрався жити в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути