Ексклюзиви
понеділок, 17 травня 2021 18:34

Колишній динамівець Києва двічі відмовився їхати до Москви

Колишній динамівець Києва двічі відмовився їхати до Москви
Александар Драгович три роки жив у Києві з 2013 по 2016. Фото: Reuters

Австрійський центральний захисник "Байєра" Александар Драгович відмовився перейти в московське "Динамо", повідомляє журналіст Sky Sport Austria Макс Білефельд у "Твіттері".

Драгович пообіцяв "Црвені Звезді", що підпише контракт із сербським клубом. Своєю чергою, "Байєр" запропонував Александару продовжити контракт ще на рік.

Повідомлялося, що у футболіста є дві пропозиції контракту. Крім "Динамо" угоду гравцеві запропонувала сербська "Црвена Звезда". Драговичем також цікавився "Кельн". Гравець не збирається продовжувати контракт із "Байєром".

На початку грудня 2019 року Драгович висловив бажання покинути "Байєр" через недостатню кількість ігрового часу, і клуб був готовий відпустити його на правах оренди. Однак Драгович залишився в німецькому клубі, хоча його оренда в російський ЦСКА вже була погоджена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник збірної Нідерландів не зіграє з Україною на Євро-2021

Контракт Драговича з "Байєром" закінчується в червні 2021 року. У цьому сезоні 30-річний захисник зіграв 28 матчів, забив два голи й віддав одну гольову передачу. Раніше він виступав за київське "Динамо". У складі киян він зіграв 66 матчів і 2016 року перейшов у "Байєр".

Зараз ви читаєте новину «Колишній динамівець Києва двічі відмовився їхати до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути