Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2010 12:26

Коефіцієнти УЄФА. Україна скоротила відставання від Росії

На цьому тижні в єврокубках виступили три українських команди і дві з них принесли очки в таблицю коефіцієнтів УЄФА.

Перші очки у новому сезоні заробило київське "Динамо". Команда Газзаєва на своєму полі впевнено розібралася з бельгійським "Гентом" (3:0) і дуже близька до виходу в наступний раунд. А це нові перемоги і нові залікові пункти.

У четвер вся футбольна громадськість сподівалася на перемоги і наших представників у Лізі Європи - "Дніпра" і "Карпат". На жаль, цей євросезон команда Безсонова починає з поразки в Сербії від місцевого "Спартака" (1:2). Львів"яни ж завдяки точному удару на початку матчу Худоб"яка мінімально обіграли грузинський "Зестафоні" (1:0).

Підопічні Кононова у цьому розіграші турніру ще очок не втрачали і вже заробили 3 пункти. У скарбничці "Динамо" є одне очко, у "Дніпра" поки "чисто". Також, нагадаємо, 4 бонусних очки в активі "Шахтаря".

Таким чином, в сезоні 2010/2011 рр.. наші команди вже набрали 8 очок, що становить 1.333 бали. У порівнянні з минулим тижнем ми трохи скоротили відставання від Росії, яка йде перед нами. Однак внизу нас вже підпирають португальці, які заробили 3 очки (0.600 бала).

Нагадаємо, що якщо Україна закінчить цей євросезон на 7-му місці, на якому вона тепер знаходиться, то представництво наших команд команд у сезоні 2012/2013 рр.. буде таким самим, як і цього року. А от 6-е місце дозволяє делегувати до Європи теж 6 команд, але 3 з них будуть грати в Лізі чемпіонів (2 напряму потрапляють в груповий турнір). І тут є за що боротися, тим більше що відставання мінімальне.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА (сезони 2006/07 - 2010/11 рр..)

Станом на 30.07.2010 р.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Коефіцієнти УЄФА. Україна скоротила відставання від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути