Ексклюзиви
неділя, 02 травня 2021 10:16

Клопп не хоче, щоби Ван Дейк грав на Євро

Клопп не хоче, щоби Ван Дейк грав на Євро
Вірджіл Ван Дейк не зможе зіграти на Євро. Фото: Reuters

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп висловився про можливий виступ захисника Вірджіла Ван Дейка на майбутньому чемпіонаті Європи.

"У Вірджіла травма коліна. Слухайте, я не хочу утримувати його, але його також не можна змушувати грати на Євро. Давайте просто дивитися правді в очі. Ми всі досить давно в цьому спорті, щоби розуміти - якщо хочеш зіграти на такому турнірі, ти повинен почати тренуватися раніше. Не можна пропустити 10-11 місяців, а потім тиждень потренуватися і грати в футбол. Це неможливо, це не повинно бути можливим. Ніхто не утримує Вірджіла, але ми також не будемо змушувати його щось робити. Мова йде про гравця і його кар'єру. Він просто намагається абрати форму як можна швидше. Зараз ми не знаємо, коли саме він повернеться, але з Євро все явно напружено. У будь-якому випадку Вірджіл сам буде ухвалювати рішення", - наводить слова Клоппа Goal.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко назвав склад збірної України, який готуватиметься до Євро-2020/21

Збірна Нідерландів є суперником збірної України на Євро-2021. Матч між ними запланований на 13 червня в Амстердамі. За Україніу точно не зіграє Жуніор Мораєс, який зазнав травми.

Зараз ви читаєте новину «Клопп не хоче, щоби Ван Дейк грав на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути