субота, 11 березня 2017 05:06

"Кличку не складе проблем перемогти Джошуа"

"Кличку не складе проблем перемогти Джошуа"
Хитров впевнений у перемозі Кличка над Джошуа. Фото: fbu.net.ua

В середині січня український середньоваговик, дев'ятий номер рейтингу IBF, Євген Хитров зазнав першої поразки на профі-ринзі. В шостому раунді криворіжець програв технічним нокаутом непереможному американцеві Імманувелю Аліму. На кону стояв вакантний титул WBC Silver і фактично провідні місця в рейтингах основних боксерських федерацій. До цього чемпіон світу 2011 року серед любителів виграв серед професіоналів 14 боїв, 12 з них нокаутом.

Євген розповів Gazeta.ua про свій попередній поєдинок і прокоментував найближчі боксерські мегафайти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дерев'янченко і Хитров нокаутували своїх суперників у США

Причини поразки від Аліма

- Бій з Алімом тричі переносився і я готувався до нього п'ять місяців без відпочинку – це основна причина моєї поразки. Друга причина – мої захисні дії. Але це є наслідком першої причини. В кінці березня вилітаю у США. Повернуся на ринг влітку.

Бій Геннадій Головкін – Деніел Джейкобс 18 березня за три основні титули у середній вазі

- З американцем я проводив спаринги. Він – швидкий, рухливий, дуже розумний боксер. Казах – досвідчений, ударний. Нас очікує протистояння двох різних шкіл. Впевнений, буде цікавий, конкурентний бій.

Давно очікуваний поєдинок Геннадій Головкін – Сауль Альварес

- Думаю, цей бій ніколи не відбудеться. Мексиканця і телебачення "підтягує", в нього велика армія вболівальників і серйозна промоутерська компанія ("Golden Boy Promotions" – Gazeta.ua). Сторонам важко буде домовитись, фінансово поділити прибутки.

Бій Ентоні Джошуа – Володимир Кличко 29 квітня

- Володимир недооцінив Тайсона Ф'юрі і це зіграло з ним злий жарт. Якщо з Джошуа Кличко увімкне весь свій потенціал, все, що він вміє - а я думаю, так і буде – то для нього не складе якихось проблем здобути перемогу. Джошуа – молодий, хороший, перспективний, але не в бою з таким досвідченим, сильним і дисциплінованим боксером, як Кличко".

Зараз ви читаєте новину «"Кличку не складе проблем перемогти Джошуа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути