Ексклюзиви
пʼятниця, 14 квітня 2017 20:11

"Кличко вирішив влаштувати "ігри розуму" перед битвою на "Вемблі"

"Кличко вирішив влаштувати "ігри розуму" перед битвою на "Вемблі"
Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні 29 квітня

Промоутер володаря поясу IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн впевнений, що український ветеран Володимир Кличко перед боєм нагнітатиме ситуацію психологічно.

Джошуа в одному з інтерв'ю зізнався, що мріє стати мільярдером. Після цього Володимир назвав майбутнього суперника "послідовником" мільярдерів і залишив кілька записів з коментарями з приводу слів британця.

"До найбільшого бою в історії британського боксу залишилося два тижні, а Володимир Кличко вирішив влаштувати "ігри розуму" перед битвою за кілька титулів на "Вемблі". У мене є відчуття, що Кличко нагнітатиме ситуацію до максимуму в останні дні перед поєдинком. Він зробить в цьому напрямку все, що в його силах. Досвід психологічних ігор з Ф'юрі допоможе йому спробувати вибити з ритму Ентоні", - сказав Хірн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко порівняв себе з Еверестом

"Я бачив, як Джошуа провів 14 раундів з трьома різними спаринг-партнерами. Він знаходиться в чудовому настрої. Так, перед таким серйозним суперником я все одно дуже нервую, але при цьому радий, що ми все організували".

Поєдинок Кличко - Джошуа пройде в Лондоні на "Вемблі" 29 квітня. На кону стоятимуть пояси чемпіона світу за версіями IBF і IBO, а також титул WBA Super.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко вирішив влаштувати "ігри розуму" перед битвою на "Вемблі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути