понеділок, 12 листопада 2007 15:37

Кличко обізвав Маскаєва брехуном

Почесний чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко заявив про те, що після проведеної операції з приводу зміщеного міжхребетного диска він повністю відновився. За словах Кличка-старшего, він чекає бою з чемпіоном світу WBC росіянином Олегом Маскаєвим, якого назвав брехуном, повідомляє Лента.ru.

Відповідаючи на питання кореспондента інтернет-видання Fightnews.com про те, чи вірно стверджування Маскаєва про те, що при перебуванні любителем він переміг Кличка, Віталій роздратовано відповів, що це брехня.

- Цей хлопець брехун! Брехун! Наш бій зупинили, бо я отримав невелике розсічення. У любительському боксі до питань безпеки боксерів відносяться дуже серйозно, тому мені не дозволили продовжити поєдинок. Маскаєв сам признався мені потім, що розповідав ЗМІ про ту перемогу заради самореклами. Природно, що я хочу на рингу з"ясувати наші відносини, - заявив українець.

Кличко-старший підкреслив, що він має намір дочекатися бою між Маскаєвим і тимчасовим чемпіоном WBC нігерійцем Семюелом Пітером, який запланований на 2 лютого 2008 року.

- У цих хлопців слабкі підборіддя, а перевага Маскаєва у тому, що він значно досвідченіший і довгий час провів у любителях. Я б хотів, щоб саме він переміг, щоб потім битися з ним. Але насправді, мені все одно, проти кого боксувати. Я взагалі готовий вийти на ринг 2 лютого проти будь-кого з них, якщо хтось із суперників відмовиться від проведення бою, - сказав почесний чемпіон.

Зараз ви читаєте новину «Кличко обізвав Маскаєва брехуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути