середа, 06 березня 2013 13:47

"Кличко нокаутує П'янету до восьмого раунду" - експерт

"Кличко нокаутує П'янету до восьмого раунду" - експерт
Кличко зустрінеться з П'янетою 4 травня. Фото: reuters.com

Цього тижня офіційно оголосили ім'я наступного суперника українця Володимира Кличка (59 перемог, 50 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх). Чемпіон світу у надважкій вазі за трьома основними версіями проведе захист своїх титулів у бою з італійцем, який проживає в Німеччині, 28-річним Франческо П'янетою (28 перемог, 15 нокаутів, нуль поразок, одна нічия). Бій пройде 4 травня на САП-Арені в німецькому Мангеймі. Аналізуємо майбутній поєдинок разом з естонським боксером-надважковаговиком Валерієм Семишкуром. Уродженець кримського міста Саки в грудні 2010 року мав зустрітися в рингу з П'янетою, однак не склалося. В останній момент йому знайшли заміну.

- Всі ми знаємо італійський бокс, - каже боксер. - Це емоції, підтримка публіки. Вболівальники вони хороші, чого не скажеш про боксерів. Франческо, починаючи з любительської кар'єри, не мав сильної техніки боксу. В Німеччині його трохи підвели до цього, але великих результатів він так і не домігся. В бою з Володимиром він буде покладатися на свої вольові якості.

П'янета - шульга, він працює переважно другим номером, чекає, щоб піймати боксера. Але це пройде тільки не з Кличком - йому не вдасться зробити нічого! Впевнений, П'янета боксуватиме гідно. Він сильний хлопець, адже поборов у собі хворобу (в кінці 2009 року П'янеті діагностували рак. Перемігши хворобу наступного року він повернувся в ринг – Ред.). Але як йому це вдасться?

Слабка сторона у нього та, що він не любить, коли його атакують. Тому якщо Володимир почне одразу пресингувати, то італійський боксер може зламатися вже в перших раундах.

Чи є в італійця зброя, щоб перемогти Володимира? За рахунок чого він може виграти?

- Зброя проти Кличка є. Але не у Франческо. Італієць – "простий" шульга, в нього немає особливого стилю, щоб потрясти Володимира. Його рідна вага – не надважка, а перша важка. Зараз він погладшав, він малорухливий, як для надважковаговика.

Ваш прогноз на бій Кличко – П'янета. Як він буде проходити і як закінчиться?

- Якщо Франческо працюватиме на дистанції, буде уникати бою, працюватиме другим номером, то, найвірогідніше, бій триватиме до 4-5 раунду. Якщо він почне робити якісь дії, йти в атаку, підтискуватиме, бій може трішки довше затягнутись, максимум до раунду 6-8.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко нокаутує П'янету до восьмого раунду" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути