Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 17:57

Клебер забив гол легендарному голкіперу-забивалі Рожеріо Сені (ВІДЕО)

У найважливішому матчі 30-го туру чемпіонату Бразилії зустрічалися команди "Палмейрас" і "Сан-Пауло". Саме за "Палмейрас" на умовах оренди зараз виступає динамівець Клебер.

Початок матчу видався таким тривожнимь для господарів. Вже на 6-ій хвилині у ворота "Палмейраса" був призначений пенальті, який впевнено реалізував голкіпер "Сан-Пауло" Рожеріо Сені. А незадовго до кінця першого тайму Дагоберто подвоїв рахунок - 0:2.

Але господарі не збиралися здаватися без бою - тим паче, що по очках, набраних у себе вдома, "Палмейрас" попереду всієї "бразілейро". І ось, за 10 хвилин до кінця матчу, Клебер де Соуза Фрейтас проштовхує м"яч у ворота гостей, причому робить це якось неоднозначно, чим викликає протести гравців "Сан-Пауло"... а ще через дві хвилини Леандро зрівнює рахунок, який і залишається незмінним аж до фінального свистка, - 2:2.

Після цієї нічиї "Палмейрас" залишився на третьому місці, йдучи нога в ногу з лідерами - "Греміо" і "Крузейро". Нагадаємо, що орендна угода Клебера з "Палмейрасом" діє до 31 грудня 2008 р., а потім він повинен буде повернутися в "Динамо".

"Палмейрас" - "Сан-пауло" - 2:2 (0:2)

Голи: Рожеріо Покрову (11-м), 6 (0:1), Дагоберто, 44 (0:2), Клебер, 79 (1:2), Леандро, 81 (2:2).

terrikon

 
Зараз ви читаєте новину «Клебер забив гол легендарному голкіперу-забивалі Рожеріо Сені (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути