Ексклюзиви
субота, 17 січня 2009 13:34

Київський ХК "Сокіл" знімуть з чемпіонату Росії?

Київський ХК "Сокіл" знімуть з чемпіонату Росії?
Власники київського "Сокола" розглядають можливість виступів у екстралізі відкритого чемпіонату Білорусії у наступному сезоні та відмови від участі у чемпіонаті Росії.

Як повідомляє прес-служба "Сокола", остаточне рішення ще не прийняте, але боси українського гранда припускають такий розвиток подій.

До думок про перехід в інший чемпіонат "біло-синіх" підштовхнули на нараді керівників клубів вищої ліги Росії, на якому росіяни не підтримали ініціативу ХК "Сокіл" виступати у "вишці" на рівних правах із російськими клубами.

"Якщо на наступній нараді боси ФХР не переглянуть регламент щодо зобов"язань іноземних команд (з України та Казахстану), які оплачують проїзд, проживання та харчування гостям, то керівництво "Сокола" може відмовитися від подальшої участі у чемпіонаті Росії", - йдеться на сайті київського клубу.

Нагадаємо, раніше головний тренер національної збірної України та київського "Сокола" Олександр Сеуканд повідомляв, що у переговорах з Федерацією хокею Росії українській стороні треба жорсткіше ставити питання щодо календаря та умов участі.

Київський "Сокіл" перебуває у власності олігарха Сергія Тарути, якому  належить корпорація Індустріальний союз Донбасу.

Champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Київський ХК "Сокіл" знімуть з чемпіонату Росії?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути