пʼятниця, 02 березня 2007 12:53

Київське "Динамо" змінить емблему

  Нова емблема "Динамо"
Нова емблема "Динамо"

До 80-річного ювілею київське "Динамо" готує уболівальникам багато приємних сюрпризів. Про перший з них журналісти і активісти фан-клубу дізналися в четвер, 1 березня, на базі в Конча-Заспі, під час проведення Дня відчинених дверей 1 березня.

У програму дня входило відкрите тренування та прес-конференцію головного тренера "Динамо" Анатолія Дем"яненка.

На зустрічі з журналістами наставник киян відзначив, що цього року клубу виповнюється 80 років, і тому як ніколи важливо виграти і чемпіонат, і Кубок України.

Після закінчення прес-конференції капітан команди Сергій Ребров презентував громадськості біло-синю футболку з новою, ювілейною, динамівською емблемою.

Традиційна клубна емблема в золотистому лавровому вінку, біля основи якого переливається цифра 80. А вгорі п"ятикутна зірка, як символ перемог всіх поколінь динамівців.

У поєдинках 2007 року Динамо виступатиме у футболках з ювілейною емблемою. Урочистості з нагоди 80-річчя "Динамо" відбудуться 13 травня.

Ця дата вибрана не випадково - саме цього дня в 2002 році з життя пішов Валерій Васильович Лобановській, повідомляє офіційний сайт команди.

Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" змінить емблему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути