середа, 23 грудня 2009 08:39

Київське "Динамо" претендує на безкоштовного Луку Тоні

Київське "Динамо" претендує на безкоштовного Луку Тоні

Нападаючий "Баварії" Лука Тоні потрапив у сферу інтересів "Ліверпуля", інформує TheSun.

Італійський форвард, який не зумів порозумітися з наставником Луї ван Галем, збирається залишити свій клуб взимку. Більш того, президент мюнхенців Улі Хенесс готовий навіть відпустити його як вільного агента. Тому за Тоні розгорнулася справжня боротьба.

У числі претендентів - "Челсі", "Рома", київське "Динамо", "Інтер" і "Бенфіка". У свою чергу мерсисайдці, що зазнають серйозні фінансові труднощі, мають хороший шанс підсилити атаку, не виплачуючи компенсації.

У 2007 році "Баварія" за 11 мільйонів євро купила нападаючого чемпіонів світу у "Фіорентини". У першому ж сезоні в Німеччині при тренерові Оттмарі Хітцфельді італійський форвард з 24 голами став найкращим бомбардиром бундесліги. При Юргені Клінсманні Лука виглядав вже не так переконливо, а з ван Галем він, м"яко кажучи, не спрацьовувався.

Останнім часом Тоні частенько повторює, що хотів би продовжити кар"єру на батьківщині або за кордоном, бажано в Англії або Іспанії. "Щоб зберегти шанс виступити на чемпіонаті світу, я повинен грати", - резонно заявляє італієць.

За матеріалами Террикон, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Київське "Динамо" претендує на безкоштовного Луку Тоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути