неділя, 29 травня 2011 18:46

Кержаков забив свій 100-й гол у чемпіонатах Росії

Кержаков забив свій 100-й гол у чемпіонатах Росії

Петербурзький "Зеніт" у матчі 11 туру чемпіонату Росії з футболу обіграв московський "Спартак" з рахунком 3:0. У першому таймі відзначився Данко Лазович (з пенальті), а в другому - два рази Олександр Кержаков. Він зумів забити свої 100 і 101-й голи в чемпіонатах Росії. Поєдинок проходив у день міста в Санкт-Петербурзі.

У цілому гра проходила за переваги клубу з Санкт-Петербурга. Особливо воно стала відчутною у другому таймі, коли гравці "Спартака" втомилися і припинили небезпечно атакувати.

Варто відзначити, що "Спартак" змушений був провести всі три заміни через травми своїх гравців: ще у першому таймі не зміг продовжити зустріч бразилець Арі, а у другому з поля пішли захисники Ніколас Пареха та Євген Макєєв.

Після цього матчу "Зеніт" набрав 19 очок в 11 іграх і посів перше місце в турнірній таблиці. Стільки ж, 19 очок після 11 ігор, і в "Анжі" з Махачкали. За втраченими очками лідер у чемпіонаті ЦСКА: ця команда набрала 18 очок, але тільки в 9 іграх. "Спартак" з 16 очками займає місце в середині турнірної таблиці.

29 травня в чемпіонаті Росії повинні відбутися ще кілька матчів: ЦСКА прийме "Кубань", "Крилья Совєтов" - "Ростов", а "Краснодар" – "Динамо".

11-й тур

Зеніт - Спартак - 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Лазович (36, пенальті), 2:0 - Кержаков (66), 3:0 - Кержаков (85).

ЗЕНІТ: Малафєєв, Алвеш, Губочан, Ломбертс, Лукович, Денисов, Зирянов (Сємак, 77), Данні, Файзулін, Кержаков (Бухаров, 88), Лазович (Іонов, 62).

СПАРТАК: Заболотний, Ф. Кудряшов, Пареха (Родрігес, 54), Сухі, Макєєв (К. Комбаров, 56), Ібсон, Шешуков, Макгіді, Д. Комбаров, Дзюба, Арі (Махмудов, 15).

Попередження: Кержаков (11), Губочан (26), Ф. Кудряшов (35), Сухі (41), Файзулін (81), Алвеш (83).

Зараз ви читаєте новину «Кержаков забив свій 100-й гол у чемпіонатах Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути