вівторок, 01 березня 2011 11:52

Казанський "Рубін" хоче купити Кака за 45 млн євро

Казанський "Рубін" хоче купити Кака за 45 млн євро

Казанський футбольний клуб "Рубін" запропонував 45 мільйонів євро за півзахисника мадридського "Реала" і збірної Бразилії Кака. Про це пише іспанська газета Marca, яка розмістила заголовок щодо пропозиції "Рубіна" на першій шпальті. За даними видання, казанці готові платити Кака будь-яку зарплату, яку зажадає бразилець.

Кака перейшов у "Реал" з італійського "Мілана" влітку 2009 року. Сума трансферу бразильця склала 67 мільйонів євро.

У мадридському клубі Кака пропустив половину сезону-2009/10 через травму. У серпні 2010 року бразильцеві зробили операцію з приводу травми лівого коліна, і в сезоні-2010/11 він також пропустив багато ігор.

У чемпіонаті Іспанії сезону-2010/11 Кака провів лише вісім матчів і забив два голи. При цьому у бразильця немає твердого місця в основному складі "Реала". Головний тренер мадридського клубу Жозе Моурінью, як правило, використовує на позиції плеймейкера німецького півзахисника Месута Езіла.

До переходу в "Реал" Кака багато років виступав за "Мілан". У складі італійського клубу півзахисник виграв Лігу чемпіонів сезону-2006/07. У 2002 році в складі збірної Бразилії Кака став чемпіоном світу. Всього за національну команду 28-річний футболіст провів 82 матчі і забив 27 голів.

Зараз ви читаєте новину «Казанський "Рубін" хоче купити Кака за 45 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути