субота, 18 грудня 2010 12:51

Кассано з втратою у грошах готовий перейти в "Мілан"

Кассано з втратою у грошах готовий перейти в "Мілан"

Скандально відомий форвард "Сампдорії" Антоніо Кассано хоче перебратися до табору "Мілана" і навіть не приховує своїх намірів.

"Хто не хоче грати в "Мілані"? Адже поряд з "Реалом" - це найбільші клуби у світі. Так, я пам'ятаю, що в Мадриді у мене не склалося, але зараз зовсім інший час", - заявив він в одному з останніх своїх інтерв'ю . - Подивимося, що відбудеться в найближчі кілька днів. Необхідно залагодити деякі деталі. Зізнаюся, я готовий значно втратити в грошах".

Нагадаємо, що після конфлікту з президентом генуезького клубу Ріккардо Гарроне футболіст був усунений від тренувань. Його спроби досягти компромісу не знайшли розуміння в керівництва.

Кассано посварився з президентом "Сампдорії" через те, що форвард відмовився відвідати благодійний обід, який влаштував босс команди.

Пізніше президент генуезької команди заявив, що клуб розриває контракт з нападаючим, і Кассано більше не буде виступати у складі "Сампдорії". Проте суд не розірвав контракт Кассано, але скоротив його зарплату вдвічі.

Варто відзначити, що в даний момент "Мілан" лідирує в Серії А. "Сампдорія" ж займає дев'яте місце, відстаючи від Россонері на 13 очок.

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Кассано з втратою у грошах готовий перейти в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути