середа, 12 жовтня 2011 15:58

Кар'єра Дженнаро Гаттузо опинилася під загрозою через травму ока

Кар'єра Дженнаро Гаттузо опинилася під загрозою через травму ока

Кар'єра півзахисника італійського "Мілана" Дженнаро Гаттузо опинилася під загрозою. 33-річний півзахисник, як і раніше відновлюється після травми ока, і коли він зможе повернутися на поле, поки невідомо, повідомляє інтернет-видання TribalFootball.com. Контракт Гаттузо з "Міланом" діє до кінця сезону-2011/12.

Як зазначає TribalFootball.com, загрози зору футболісту немає, але через травму ока йому, можливо, доведеться завершити кар'єру.

За "Мілан" Гаттузо виступає з 1999 року. З цією командою він перемагав у чемпіонаті, Кубку і Суперкубку Італії, в Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу. У складі збірної Італії Гаттузо виграв чемпіонат світу 2006 року. Після ЧС-2010 він завершив міжнародну кар'єру.

У 2011 році російські та італійські ЗМІ писали, що інтерес до Гаттузо проявляє махачкалинський "Анжі". У червні італієць підтвердив, що пропозиція мала місце, але заявив, що хоче залишитися у "Мілані".

Зараз ви читаєте новину «Кар'єра Дженнаро Гаттузо опинилася під загрозою через травму ока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути