субота, 23 липня 2011 11:54

"Карпатам" треба боятися кутових у виконанні "Сент-Патрікс" - Ситник

"Карпатам" треба боятися кутових у виконанні "Сент-Патрікс" - Ситник

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи львівські "Карпати" зіграють з ірландським клубом "Сент-Патрікс" ("St Patrick's Athletic"). "Святі" розпочали свій єврокубковий похід ще з першого відбірного етапу. Першим суперником "патс" у турнірі був ісландський клуб ІBV ("Вестманнаяр"), за який виступає український легіонер Денис Ситник.

Перший поєдинок виграли ісландці — 1:0, а матч-відповідь залишився за "Сент-Патрікс" — 2:0. У другому відбірному раунді ірландці пройшли казахстанський "Шахтар" — 3:2 (1:2 і 2:0).

"Дуже прикро було вилетіти після першого раунду, враховуючи той факт, що в першому матчі ми переграли "Сент-Патрікс" в чисту і могли вигравати в 2-3 м'ячі спокійно, - каже Ситник "Gazeta.ua".

Ну, і дуже дивним для мене було рішення тренера в матчі-відповіді залишити мене на заміну, оскільки в першому поєдинку мене визнали гравцем матчу ...

Чи то не вистачило досвіду нашій команді, чи то перенервували гравці і в підсумку пропустили два дуже безглуздих голи. Було у нас кілька шансів забити на останніх хвилинах, але, видно, не доля!

Я знаю, що "Карпати" гратимуть з "Сент-Патрікс" і після цього стало ще прикріше, так як була можливість приїхати додому в Київ, а потім зіграти з українською командою у Львові ...

Дуже хороша атмосфера у "Сент-Патрікс" на стадіоні! Була повна арена, вболівальники співали, як у кращих англійських традиціях:) Стадіон не великий (5,340 місць, з яких 3 тисячі сидячі), але дуже затишний, з ідеальним газоном, а це - все, що треба:)

Команда грає довгими передачами у фланг, в основному на лівий і звідти йде подача в штрафний майданчик ... от і вся їхня тактика:) Добре запам'ятався 8-й номер - Стівен Бредлі (Stephen Bradley, на фото). Дуже хороший плеймейкер, душа команди і чимось нагадує Саміра Насрі.

Єдине, чого треба боятися "Карпатам", - так це кутових у виконанні "Сент-Патрікс"! Хочу побажати львів'янам успішної гри та вдалого виступу надалі:)".

Також Денис розповів про літо в Ісландії.

"До нас прийшло, нарешті, літо і я дуже цьому радий:) Правда, в порівнянні з Україною, тут зима ... +16 - максимальна температура, але коли вітру немає, то можна ходити і в футболці:)".

Перші поєдинки третього відбірного раунду Ліги Європи пройдуть 26-28 липня. Матчі-відповіді — 4 серпня. "Карпати" першу гру зіграють вдома. У гості до полтавської "Ворскли" приїде ще один ірландський клуб "Слайго Роверс".

Зараз ви читаєте новину «"Карпатам" треба боятися кутових у виконанні "Сент-Патрікс" - Ситник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути